575 Team

Online Coaching2018. április 04. 13:40

Miért fontos egy külső, tapasztalt szakmai segítség edzésmunkád végzésekor? Nagyon kevesen vannak azok, akik a mai rohanó világban rengeteg szabadidővel rendelkeznek. Legtöbbünk a munka-család- pihenés háromszögbe próbálja beleerőszakolni az edzésórákat. Triatlon esetében ráadásul három sportágban kellene egyszerre helyt állni.

Ezért ha sikerül felszabadítani 5-10- 15 órát az életünkből hetente, akkor aztbűn lenne nem hatékonyan eltölteni. Önmagában a munka mennyisége nemgarancia a sikerre, hiszen minőségi munkát kell végezni a hatékony fejlődésérdekében.

Persze edzésterv rengeteg van az interneten, de mindannyiunk élete más ésmás. Van aki reggel szeret edzeni, van aki este. Van, akinek szabad a hétvégéje, van akinek a családé. Egy egyénre szabott edzésterv esetében figyelembe vesszük az életedben és hétköznapodban megtalálható adottságokat, kihívásokat. Reagálunk a stresszesebb időszakaidra, esetleges betegségekre.

Nem is gondolnád, hogy az edzésterv nélkül egyik leggyakrabban elkövetett  hiba a túledzés. Mindenkit nyomaszt a közeledő verseny terhe és próbálna  magából a legtöbbet kihozni, s ez által gyakran túlzásokba esünk. Külsősegítséggel ez is könnyen elkerülhető.

„L” Csomag

- Kezdő beszélgetés, ismerkedés, hogy megtudjuk honnan hova szeretnénk eljutni

- Ahhoz, hogy a munkát megfelelő szakmai alapokra tudjuk helyezni, elkerülhetetlen egy terheléses teszt. A felmérést a Cardio Control rendelőjében végezzük, erre 10e ft kedvezményt biztosítunk

- Edzésprogramodat megkaphatod TrainingPeaks-ben vagy emailben is

- Edzésterv küldés havonta

- Konzultációs lehetőség: kéthetente egy alkalommal

Ára: 12 700 HUF

„XL”Csomag

- Kezdő beszélgetés, ismerkedés, hogy megtudjuk honnan hova szeretnénk eljutni

- Ahhoz, hogy a munkát megfelelő szakmai alapokra tudjuk helyezni, elkerülhetetlen egy terheléses teszt. A felmérést a Cardio Control rendelőjében végezzük, erre 20e ft kedvezményt biztosítunk

- Edzésterv küldés hetente

- Heti telefonos konzultációs lehetőség, terv korrigálás

- Igény szerint törzserősítő program

- Verseny előtti egyeztetés

- Edzésprogramodat megkaphatod TrainingPeaks-ben vagy emailben is

Ára: 25 400 HUF

Edző - Borza Gyula

Magamról:

Tiszaújvárosi vagyok! Tiszaújváros a magyar triatlonsport egyik bölcsője, ahol már 25 éve rendeznek különleges hangulatú, az atléták által kedvelt világkupafutamot évről-évre. Ez határozza meg az életem azóta is. Versenyzés mellett hazai- és nemzetközi szintű versenybíró vagyok, ezen kívül a tiszaújvárosi világkupa és több hazai és nemzetközi triatlon szervezésében vettem részt az elmúlt csaknem húsz évben (Ironman Pula, 2018 Winter Triathlon World Championships, Budapestman).

Sportpályafutásomat kajakosként kezdtem 11 évesen. Csapathajóban, párosban és négyesben értem el dobogós helyezéseket, majd 15 éves koromtól váltottam triatlonra, duatlonra. 19 éves koromig aktívan versenyeztem, majd egy néhány éves kitérő után kezdtem sporttanulmányaim a TF-en végeztem, majd az elmúlt években Polar és gerinctréning képzésekkel is színesítettem a tudásomat.

6 éve Schwinn indoor cycling oktató, 4 éve pedig Keiser indoor cycling oktató vagyok.

Emellett 5 éve foglalkozom úszás oktatással

Hitvallás:

Hiszek a megfelelő mennyiségű időben elvégzett munkában és abban, hogy testünk olyan rendszer, amelyet sokszínűen terhelve, kapjuk a legjobb eredményt.

A webshopban a terméket itt találod: http://www.shop.575.hu/online-coaching/


Kapcsolat

+36 30 626 0297
H-P 9.00-16.30

team@575.hu

Postai címünk

1136 Budapest
Balzac utca 21.

Cégadatok

575 Team Kft.

UniCredit Bank Hungary Zrt.
10918001-00000093-36080003

575 TEAM ® 2017